Hierojat

Olemme kaikki valmistuneet Suomen Urheiluhierojaopistosta vuonna 2016. 

Joonas

Olen kotoisin Nurmijärveltä ja vapaa-aikani kuluu suurimmaksi osin rakkaan juoksuharrastuksen parissa. Kilpailen aktiivisesti ja edustan Nurmijärven yleisurheilua keskipitkillä ja pitkillä juoksumatkoilla.

Olen urheilu-urani aikana aina ollut kiinnostunut lihashuollosta ja sen merkityksestä eri harjoittelukausilla. Lisäksi aktiivisten tukiharjoitteiden kehittäminen ja monipuolisen kokonaiskuvan hahmottaminen harjoittelun kannalta ovat aina olleet mielekkäitä aiheita. Myöhemmin aikuisiällä päätin lähteä perehtymään lihashuoltoon systemaattisemmin ja lopulta päädyin opiskelemaan ihmisen anatomiaa ja vuonna 2016 joulukuussa valmistuin koulutetuksi hierojaksi, erikoisosaamisena urheiluhieronta. Nyt jälkeenpäin olen onnistunut yhdistämään sekä henkilökohtaisen urheilu-uran ja ammatin yhteen.

Urheiluhieronta-opinnoissa pääsin tutustumaan ja hieromaan sekä HIFK SM-Liiga että HJK Veikkausliigan joukkueiden pelaajia harjoituksien ja pelien yhteydessä.

Tulevaisuudessa haluan opiskella fascia-hierontaa, ravitsemusalaa urheilijan näkökulmasta sekä perehtyä kinesio-teippauksen maailmaan.

Tavoitteet jatkokoulutuksen suhteen: OMT-Fysioterapeutti / osteopaatti.

Aikaisemmat opinnot: liiketalouden koulutus (tradenomi) Kuopio 2015.


 


 

Roope

Olen 22-vuotias espoolainen ja pelaan koripalloa miesten 1-divisioonassa. Olen aina ollut kiinnostunut lihashuollosta ja sitä kautta päätynyt urheiluhierojaksi. Kilpaurheilijana tunnen hieronnan merkityksen suorituskyvyn tehostajana.

Valmistuin Suomen urheiluhierojaopistosta. Koulutettuna hierojana minulla on kokemusta HIFK:n jääkiekon SM-liiga joukkueen hieronnasta, sekä HJK:n jalkapallon Veikkausliigan joukkueen hieronnasta.

Valmistuin ylioppilaaksi Espoonlahden lukiosta ja fysioterapian opinnot kiinnostavat jatko-opiskeluna. Ammatissani minua motivoi suuresti kun voin työlläni auttaa muiden hyvinvointia.

Neuvon mielelläni esim pilatesrullan tai faskiapallon käytössä osana asiakkaitteni henkilökohtaista hoitosuunnitelmaa. Teen myös urheilu- ja kinesioteippausta.

Palveluni kattavat kaiken rentouttavasta hieronnasta aktiiviurheilijan lihashuoltoon.

Service also in English.

Tervetuloa!


 


 

Sampsa

Olen 27 -vuotias koulutettu hieroja/urheiluhieroja Helsingistä. Valmistuin Suomen Urheiluhierojaopistosta vuonna 2016.

Vahvuuteni on hierojan ammattitutkinnon mukanaan tuoma kehon- ja anatomiantuntemus sekä yksilöllinen ja asiakaslähtöinen työskentelyfilosofia. Ymmärrän eri tuki- ja liikuntaelinvaivojen syitä ja pystyn hieronnan lisäksi ohjaamaan asiakkaalle liikkeitä, joiden avulla hän pystyy itse hoitamaan, korjaamaan sekä ennaltaehkäisemään mahdollisia ongelmia. Tarjoan myös tuki- ja kinesioteippausta. Työssäni keskityn asiakkaiden kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Liikunta on kuulunut oleellisena osana elämääni jo hyvin nuoresta iästä lähtien. Pelasin jalkapalloa kilpatasolla 18 vuoden ajan ja urheilutaustaa löytyy myös jääkiekon parista. Nykyään omiin harrastuksiini kuuluvat lähinnä lenkkeily, kuntosaliharjoittelu ja talvisin luistelu.

Työskentelin pitkään markkinointitutkimusalalla ja ajauduin terveydenhuollon pariin huomattuani että haluan työskennellä alalla, jossa kykenen yhdistämään liikunnan, fysiologian ja ihmisten auttamisen.


 


 

Larissa

Olen 22-vuotias nurmijärveläinen tuore terveydenhuollon ammattilainen, joulukuussa 2016 valmistunut koulutettu hieroja/urheiluhieroja Suomen urheiluhierojaopistosta. Pohjaa hierojan opintoihin kävin hakemassa Eurajoelta kansanopistosta yhden lukuvuoden kestäneeltä fysioterapiaan ja hierontaan valmentavalta kurssilta, jonka kävin lukion jälkeen.

Liikunta on aina ollut lähellä sydäntäni. Urheilutaustaa minulla on joukkuelajeista juniorivuosilta useammalta vuodelta jalkapallon ja ringeten osalta. Joukkueurheilusta sain kokemusta ja tietoa, joita voin hyödyntää ammatissani. Kokemusta karttui viime vuonna hierojan opinnoissa myös ammattiurheilijoiden hieromisesta HIFK:n miesten jääkiekon SM-liigajoukkueen sekä HJK:n jalkapallon Veikkausliigajoukkueiden osalta.

Itse nykyisin vapaa-ajalla pidän huolta kunnostani kuntonyrkkeillen ja käymällä kuntosalilla sekä lenkkeillen.

Klassisen ja urheiluhieronnan lisäksi ammatillista kiinnostusta löytyy mm. triggerpistehierontaan, johon tulen saamaan lisäkoulutuksen tuonnempana. Lisäksi tavoitteena olisi kouluttautua fysioterapeutiksi tulevaisuudessa.


 

Noora

Olen koulutettu hieroja, urheiluhieroja ja Voice Massage-terapeutti. Olen keskittynyt äänen- ja kehonhuoltoon. Hoidan kaikenlaisia ihmisiä toimistotyöläisistä huippu-urheilijoihin. Pyrin käsittelemään kehoa lempeästi, mutta tehokkaasti. Vahvan anatomisen osaamiseni ansiosta pystyn auttamaan kaikenlaisissa vaivoissa; yksilöllisesti ja ammattitaidolla. Hoitoni ovat usein myös asiakasta osallistavia.

Voice Massage on hyvä hoitomuoto puhetyöläisille, opettajille, laulajille, purentaongelmista kärsiville, yönarskuttelijoille sekä puheterapian oheishoidoksi. Rento keho luo hyvän pohjan terveelle äänentuotolle. Terve ääni on kiinteä, kuuluva ja helppo tuottaa. Sitä on myös miellyttävä kuunnella. Voice Massage lisää myös hengityskapasiteettia, joten siitä on hyötyä myös kestävyysurheilijoille sekä astmaatikoille.

Aiemmalta koulutukseltani olen näyttelijä-laulaja, joten ymmärrän kehon ja äänen yhteyden toisiinsa. Omakohtaisen kokemukseni ansiosta ymmärrän myös esiintyvien taiteilijoiden äänentuottoon liittyvän mentaalisen puolen.

Opiskelen Helsingin yliopistossa Fonetiikkaa, eli ihmisäänen ja -puheen tutkimusta. Tulevaisuudessa tulen tutkimaan Pro Gradussani Voice Massagen vaikutuksesta laulajien äänentuottoon.

Tervetuloa hierontaan!


 


 

Jani

Omaan vahvan jalkapallotaustan. Olen pelannut Veikkausliigassa jalkapalloa vuodesta 2008. Jatkokoulutustavoitteena on fysiorapian koulutus. Hierontaani ovat kaikki tervetulleita.


 

Sanna

Teen hierontoja terveydenhuollon alan kokopäiväisen työni ohessa. Harrastan paritansseja ja erämaavaelluksia.